Yurtdışı Zati Eşya Taşımacılığı

Yurtdışı Zati Eşya Taşımacılığı

Yurtdışı Zati Eşya Taşımacılığı

Günümüzde hızla büyüyen nakliye sektöründe yurtdışı zati eşya taşımacılığı ayrı bir uzmanlık alanıdır ve titiz bir çalışma süreci gerektirir. Ülke içi taşınmadan farklı olarak yurt dışına taşınma bazı prosedürlere tabidir ve bireysel olarak bu süreci takip etmek oldukça zahmetlidir. Bu noktada işi uzman ellere bırakmak, herhangi bir aksaklık yaşanmaması açısından faydalı olacaktır.

 

Yurt Dışına Taşınma Süreci Nasıl İşler?

Yurt dışında yaşamak için çalışma ve oturma izinlerinin halledilmesinin ardından sıra eşya taşıma sürecine gelmektedir. Her bireyin ömründe bir defa olmak üzere kişisel eşyalarını gümrük vergisine tabi olmadan yurt dışına çıkarma hakkı bulunmaktadır. Daha sonra yapılacak taşınmalarda bu eşyalar, taşınacak kişide o ülke vatandaşlığı yoksa gümrük vergisine tabi olacaktır. Zati eşya taşımacılığında gümrük vergisi olmasa bile belli prosedürler uygulanmaktadır. Bu prosedürlerin takibi uzman ekiplerimiz tarafından halledilecektir. Gerekli evraklar tamamlandığı takdirde, eşyalarınız gümrüğe ulaştıktan sonra en fazla iki iş günü içinde gümrükleme işlemleriniz tarafımızca tamamlanacaktır.

Zati eşya taşıma süreci, gümrüklemenin yanında eşyalarınızın adresinizden paketleme ve istifleme yapılarak teslim alınması ve yurt dışında istenen adrese teslim edilmesini de kapsar. Eşyalarınızın montaj ve demontaj işlemleri de ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilir. Taşınma sürecinde herhangi bir aksaklık çıkması durumunda kuru ve güvenli depolarımızda eşyalarınızı bekletme imkanından da faydalanabilirsiniz. Sağlanacak hizmetin fiyatı eşyalarınızın hacmine, ulaştırılacak mesafeye ve nakliye şekline göre belirlenmekte ve sözleşme ile sabitlenmektedir. Eşyalarınızın taşınması sırasında hava, kara veya deniz yolu opsiyonlarından birini seçebilirsiniz. Ayrıca taşıma hizmeti öncesi tüm eşyalarınız tarafımızca sigortalanacaktır.

 

Yurt Dışı Eşya Taşımacılığında Uzman İsim

Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Transakyel, zati eşya taşıma yapan firmalar arasında en köklü olanlarından biridir. Taşınma sürecinizde eşyalarınızın paketleme, istifleme, gümrükleme ve adrese teslimi konusunda her aşamayı titizlikle takip eder. Eşyalarınızın taşınmasının ne aşamada olduğu ile ilgili bilgi almak için bizi her zaman arayabilirsiniz. Firmamız, zati eşya taşımacılığı dışında ülke içi eşya taşımacılığı, uluslararası taşımacılık, uluslararası ticaret ve gümrükleme alanlarında da faaliyet göstermektedir. Taşımacılık hizmetlerimizden faydalanmak için sitemiz üzerinden teklif formu oluşturabilir veya belirtilen numaralardan bizi arayabilirsiniz.

WhatsApp chat
Hemen Ara / Call Now